Massage för stela axlar

Att gå på behandlingar i massage är verkligen hur skönt som helst. Kan erkänna att jag visste att det var skönt men att jag faktiskt inte trodde att det skulle kunna vara riktigt så bra som det visade sig vara. Visade sig att det var betydligt mer effektivt mot mina stela axlar än vad jag någonsin ens kunnat tänka mig att det skulle kunna vara.

Känner att av alla dessa olika mottagningar som finns som erbjuder massage så förstår jag nu varför. Jag gick på min behandling på Mazzage & Friskvård för att de låg närmast mig här där jag bor och det blev därför väldigt smidigt. Innan förstår jag inte riktigt hur det kunde finnas så många olika mottagningar för det kunde omöjligen vara så att alla gick runt, för hur många går egentligen på massagen. Efter min massagebehandling på Mazzage & Friskvård så förstår jag det dock, inte alls vidare konstigt, för jag tyckte att det var så pass bra att jag kommer att gå tillbaka för att göra det igen. Antar att det är väldigt många andra som gör så också och som också tycker att det är skönt med behandlingar i massage.

Av alla dessa olika mottagningar som finns så finns det även väldigt många som man kan ta sig till för att kunna få hjälp. Dock så är det ofta lättare sagt än gjort att göra något med dem och kommer nog att gå på behandlingar i massage flera gånger på Mazzage & Friskvård, åtminstone de gånger som jag känner mig stel i kroppen och axlarna och behöver en behandling mot det.